středa 9. dubna 2014

Jarní výprodej Essence a Catrice 2014

Autor: Amy&Nell

Ahoj všichni,
dnešní článek bude o jarním výprodeji Essence a Catrice, na který jsme vás nedávno zvaly (odkaz na pozvánku je zde). Na výprodeji Essence jsme nikdy předtím nebyly, takže nás padesátimetrová fronta před vstupem trochu vyvedla z míry, ale k tomu se ještě dostaneme. Nicméně dnešní článek bude taková trošku prohlídka, jak to celé bylo a jak to funguje, abyste na dalším výprodeji nebyli tak vykolejeni, jako my :D.


Výprodej měl trvat od 12:00 do 18:00. Abychom si mohly v klidu vybrat z celého sortimentu, který ve výprodeji byl, dorazily jsme přesně ve 12:00. Ani ve snu by nás nenapadlo, že už ve 12 hodin, tedy na úplném začátku výprodeje, bude před vstupem do budovy fronta dlouhá minimálně 50 m.

(bohužel se nám frontu nepodařilo nafotit celou, tak alespoň část ;))




Už jsme si myslely, že se blížíme k cíli :).


.......když najednou.......

Schody!!



Které vůbec nebraly konce......




Už tam budem!!!


Po třech hodinách a patnácti minutách jsme se konečně dostaly na výprodej. Systém vpouštění dovnitř byl asi takový: "Když jeden odejde, jeden přijde" .....Jakmile zaplatil a odcházel jeden zákazník, dalšího vpustili dovnitř (obdržel totiž nákupní košíček po předchozím zákazníkovi).

Ačkoliv jsme se do místnosti s produkty dostaly až ve čtvrt na čtyři, produktů bylo stále dost, protože je pracovnice neustále doplňovaly.

Většina produktů byla od Essence, od Catrice tam bylo jen pár limitek. Dále se tam vyskytovalo nějaké oblečení (tragédie), hračky a ještě nějaká další kosmetika, ale to nás vůbec nezaujalo.

Essence produkty stály od 10,- do 30,- (30,- stály většinou jen věci z limitek).....Pouze parfémy od Essence stály 50,-. Věci od Catrice stály 40,-. Testry byly za 5,-.



Teď se vám pokusíme ukázat, jak to tam tak zhruba vypadalo, několika fotkami. Většina z nich je ale rozmazaná, protože nebyl moc čas zabývat se tím, jak která fotka vypadá :/.













Omlouváme se- fotka s testery je opravdu hodně rozmazaná :(









A už jdeme platit..... (máme společný košíček :-* .........něco jsou naše věci, něco jsme koupily ještě někomu jinému a něco je do soutěže, ne kterou se můžete brzo těšit ;) )



Nell jako správná beauty blogerka :D

PS: Nedivte se, že jsem na výprodeji bosa....... stát 3 a čtvrt hodiny ve frontě na podpatcích, pak hodinu nakupovat a nakonec ještě čekat ve frontě na placení, to by bolely nohy každého....tak jsem se vyzula :D :D .......vždyť tam byl koberec..... :D :D :D


NÁKUP AMY:





NÁKUP NELL:





A TADY JSOU SCHOVANÉ PRODUKTY, KTERÉ JSME NAKOUPILY DO SOUTĚŽE:
.....na kterou se můžete brzy těšit.....



To by od nás bylo pro dnešek vše.....doufáme, že se vám dnešní článek líbil, že pokud jste také byli na výprodeji, že jste si to užili a pokud ne, že jsme vám alespoň poradily, jak to tam chodí ;)


......o věcech, které jsme si koupily ještě každá z nás napíše samostatný článek.....;) ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat